Det gäller att ha o göra.

För två veckor sedan så märkte vi att det började lukta mögel eller en jordaktig doft i gillestugan och den blev bara starkare o starkare, så förra söndagen beslutade vi att vi skulle bryta upp golvet för att se vad det kunde vars eftersom lukten verkade komma från golvet och inte den tilläggsisolerade väggen.
Under trägolvet låg det cellplast för isolering och ganska snart märkte jag att den liksom låg o flöt. Fortsatte riva och kunde efter ett tag konstatera att det var vatten ca 1,5-2 meter in från väggen.
Tack vare vår gamla granne Joel, så har en avfuktare stått o kört där sedan i onsdags, men jag tycker inte att det blir mindre vatten.
Så idag blir det till att riva tillägsisoleringen för att se om det finns några tecken på var vattnet kommer in någonstans. Det är ju inte så att det har regnat några kopiösa mängder den senaste tiden direkt.
Jag lovar att återkomma i ärendet.

Annons

Ett svar till “Det gäller att ha o göra.

  1. Hej
    Såg att du skrivit om din ”knäppande” diskmaskin. Vi har en exakt likadan och den håller på på samma sätt. Fick du nåt svar på vad det kunde vara?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s