Den 11/1 är det dags.

Så är det då klart. Efter drygt 15 år som anställd på Maskinfjädrar blev jag tvungen att söka mig någon annanstans pga att jag blev uppsagd. Det tog mig närmare tre månader innan jag fick ett nytt jobb. Ett jobb som jag dessutom gärna ville ha.
Jag bestämde mig ganska tidigt för att jag ville prova på jobbet som säljare i större omfattning, men ändå söka de jobb som också var liknande de jag haft på Maskinfjädrar, dock utan själva tillverkningsprocessen. Lovade mig tidigt att söka mig bort från verkstadsindustrin.
Efter operationen den 27/11 så fick jag första veckan hemma gå på två intervjuer. Ett till ett jobb som i mångt o mycket innebar samma arbetsuppgifter jag haft på kontoret på Maskinfjädrar. Dessutom med högre lön än vad jag haft. Det andra jobbet var som säljare på 100% och det jobbet jag mest ville ha efter att jag varit på intervjuer. Efteråt så kändes det som om jag låg rätt bra till på båda.
Fem dagar efter intervju fick jag komma på en andra intervju på säljjobbet. Skulle vara där halv nio på morgonen o laddade upp på sämsta tänkbara sätt. Maja hade en toknatt o jag fick gå o lägga mig halv sex. Efter en o en halv timmas sömn så var det dags att kliva upp för avfärd mot hisingen. Var där en timma o fick beskedet att vi var två stycken som var kallade på en andra intervju o att jag låg bra till Dom bad att få snacka ihop sig under en timma o skulle ge besked innan lunch. Efter en timma får jag samtalet med beskedet att jobbet är mitt. 🙂 Så den elfte januari så börjar jag som företagssäljare på Läns Alarm som säljer Securitas Direct larm.
Samma eftermiddag fick jag veta att jag var en av få som skulle få komma på en andra intervju på det andra företaget jag var på intervju på, plus att en tredje person ringde o ville anställa mig till en tjänst jag inte ens sökt, men jag fick tacka nej till allt då jag redan fått det jobb jag ville ha. 🙂 På något sätt en rätt skön känsla. 🙂 Så nu återstår bara att innan den 11/1 skaffa en bil. Frågan är bara om man skall köra säkert o skaffa sig en ny med alla garantier eller om man skall satsa på pålitligt begagnat (om det nu finns något begagnat som är pålitligt). Skall bilen in på service eller går sönder så haf jag ju fri lånebil på en ny, medasn om jag har en begagnad så får jag hyra en istället. Jaja, det löser sig säkert.

Ett svar till “Den 11/1 är det dags.

  1. Grattis till nya jobbet.

    Mvh Ann

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s