Snart hemgång.

Snart inlagd i tre dagar o det närmar sig hemgång. Idag har jag för första gången fått i mig lite att äta sen jag kom hit i fredags morse. Igår var det bara klara drycker som gällde o jag fick nästan i mig de 1000ml jag skulle ha i mig. Idag har jag hållt mig strikt till schemat, men det har varit tufft. Började med 2 dl yoghurt imorse o sedan dess har jag verkligen fått kämpa. Blir mätt på skit o ingenting, men då skall man ändå truga i sig resten. Varje 2dl portion har i princip tagit en timma att få i sig. Jag vet, det låter intge klokt, men det är verkligen så det är. 🙂 Sen när man väl har fått i sig det, så är det bara en timma kvar tills man skall äta igen. *phu* Och sedan håller det på så tills man får sitt sista mål mat 20.00. Det har iaf gått o jag har fått i mig allt. Vet inte riktigt hur jag skall lösa det på tåget hem imorgon, om jag kan köpa någon drickyoghurt eller liknande. Får ta det med dietisten imorgon.
Egentligen skulle jag väl kunnat åka hem idag, men läkaren ville träffa mig imorgon o jag villsjälv träffa honom, för sist jag såg honom var jag inte direkt i perfekt form så att säga. 🙂 Dessutom så känns det som om jag har massor av frågor till dietisten, så det blir nog bra att träffa dom imorgon o sen så tar jag mig mot centralen efter lunch.

Vi ses imorgon Göteborg.

Tack för alla lyckönskningar under tiden.

Sabina, Jag älskar dig o är så tacksam för att du vill vara min. *puss*

5 svar till “Snart hemgång.

 1. Skönt att allt gått bra, vi har hållit oss uppdaterade, som du vet..
  Vi tänker på er, kämpa på!! (som av en händelse rimmar på IFK!!)

 2. Kul att ni håller koll. Skall gå fram som en tank på nästa kycklingfotboll, då kanske 50 kg lättare. Känns overkligt på något sätt, men det skall fan gå! 🙂

 3. Välkommen hem. Alla de dina längtar efter dig. Ingen nämnd och ingen glömd.
  Kramar i massor genom Mor

 4. Välkommen till andra sidan. Skönt att allt har gått bra. Maten är kämpig i början, men det blir bättre för varje månad.

  Mvh Ann på viktdropp

 5. Hej där.
  Välkommen ut på andra sidan. Hoppas att du mår bra och att allt går som det ska. Önskar dig ett stort lycka till o nu går det bara nerför…haha.. Ha en bra tisdagskväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s