Sex veckor kvar!

Ja, jäklar. Nu är det bara sex veckor kvar innan jag skall opereras, det är ju ingenting. Är fortfarande chackad över hur fort allt har gått. Men tjôta har ju aldrig varit mitt problem o för en gångs skull så har jag faktiskt vunnit på det. 😉
Om fyra veckor så skall jag börja flyta, det vill säga dricka fyra påsar Modifast per dag fram till operation. Detta främst för att minska fettet runt levern, då den måste flyttas för att kunna utföra operationen.
Tror inte riktigt att det har sjunkit in ännu att jag faktiskt skall få operationen utförd. Det är ju som sagt endast två månader sedan som jag fattade beslutet att hoppa över alla andra metoder som jag redan provat så många gånger o göra något så drastiskt som att operera mig för att kunn agå ner i vikt, mne det känns så rätt och det oroar mig inte alls, iaf inte just nu. 🙂 Jag ser risken att dö pga min övervikt som så mycket större att alternativet med operation klart väger över.

Till sist vill jag bara gratulera snart3barnsmamma och alla andra på GBP tråden på familjeliv som numer är opererade och har startat sina nya liv. Ett stort grattis även till Lotta som fick sin operation förra veckan. 🙂

3 svar till “Sex veckor kvar!

 1. Kör så att det ryker………..lycka till
  /zäta

 2. Gud vad fint att du slapp vänta så länge… hoppas på det samma.. har hört om dem som väntat över året?! Vad e det för operation du ska göra..? titthål eller? ska du operera bort eller du ska binda?

 3. hej!
  Hoppas allt går bra för dig!
  Jag ska opas 10:e december, läskigt men spännande! 🙂

  Kör hårt på flytet och lycka till!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s