Tänker fram o tillbaka, men vet inte riktigt hur vi skall lösa det. :(

Just nu funderar vi mest hela tiden på hur vi skall lösa saker o ting framöver då flera olika faktorer påverkar all planering.
Jag är uppsagd från mitt jobb på Maskinfjädrar och min sista arbetsdag där är den 24/3 -10 och jag håller på för fullt att söka nytt jobb. Samtidigt så har jag en operation som jag förmodligen får i januari-februari och där jag sedan är sjukskriven i fyra vecker efter operationen, kanske inte det mest optimala att komma med på en anställningsintervju. Utöver detta så har jag två pappamånader att ta ut och dom måste jag ta ut för att vi skall kunna ha Molly hemma till iaf augusti nästa år. Frågan är bara när jag skall ta ut dom, kanske inte heller det smartaste att komma med på en eventuell intervju. Om jag inte tar ut dom så har Sabina dagar som bara räcker till slutet av maj, vilket helt enkelt inte går. Sabina kan gå in o börja jobba varannan helg efter nyår, men då är det 10 timmars pass som gäller och då lär det ju inte funka så bra med amningen, men på så sätt, kanske vi kan spara några dagar per månad så att hon kan vara hemma ytterligare en månad, men det räcker inte heller. Om jag får ett nytt jobb så har jag ju ingen aning om jag får semester nästa år så att jag kan vara hemma en månad.
Ja, fy fan va tråkigt det är att man skall behöva vända o vrida på allt i minsta detalj, bara för att man skall slippa o sätta henne på dagis fån den dagen hon i princip fyller ett år, känns inte bra alls, men vad skall man göra? Just nu gäller det bara att försöka få ihop det över huvud taget så att vi kan få ihop det till augusti iaf.

I övrigt är allt på topp, bara detta orosmoln som vi måste lösa, hade förhoppningar på drömvinsten igår, men det sket sig. 😉

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s